Trädgård och uppfart

Det var jättefint väder i helgen och vi passade på att röja upp i trädgården. 

Vår garageuppfart breddades rejält genom att kapa buskarna ordentligt på sidan. Det syns inte så väl på bilden kanske men vi har nog tagit bort drygt en halvmeter… Dessutom sopade vi upp gamla löv och fixade iordning lite efter vintern. Helt plötsligt hittade vi lite kantsten, men de gick inte hela vägen upp så det får vi kanske fixa sen. Nu är de marktäckande växterna på väg ut på uppfarten.Grannen ville gärna ha häcken kvar som insynsskydd och vi har inget emot det så länge vi kommer upp på vår uppfart ordentligt. 

Sen kom svärfar med motorsågen och hjälpte oss att ta ner lite stora träd framför huset.

Det blev betydligt ljusare och mindre murrigt. Ett stackars undanskymt lövträd av nåt slag stod mellan cypresserna och thujan och det fick stå kvar tills vidare. Vi vet inte riktigt vad det är för nåt och det kan ju va trevligt med nåt grönt till sommaren. 

Tagged , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>