Tapetsera

Vi har målat en del genom livet men tapetserat endast ett fåtal gånger. 

Igår tog vi dock tag i Lilla Vs rum och satte upp tapet på en vägg och målade de andra tre. Jag gillar egentligen inte fondväggar men när en vill ha en tapet med mönster så blir jag för feg för att ha det på alla väggarna. Här är väggen utan en enda pinal uppsatt ännu. 

Tapeten kommer heter Midbec Everybody Bonjour 128706

För att slippa riva ner all strukturtapet från 90-talet satte vi upp Easy Cover som är en form av tjock tapet som täcker över ojämnheterna och ersätter bredspackling. Jag skulle inte säga att det va revolutionerande direkt men det va skönt att slippa riva ner allt gammal tapet och den var lätt att måla och tapetsera på sen. Enda frågan är vad som händer med den när vi vill byta färg eller tapet nästa gång?! Det återstår att se…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>