Förrådsfix

När vi köpte huset sa besiktningsmannen att vi borde göra något åt golvet i förrådet. Det va gamla spånskivor i ett dåligt ventilerat rum och de luktade ganska illa i rummet. ”Det är inte mögel, det är formaldehyd” sa han. Jaha, jättemycket bättre. Det är ju bara cancerframkallande… Tack, tack! 

Jag skrev genast upp ”Byta golv i förrådet” på vår ”To Do List” och sa att det var det första vi skulle göra för att överhuvudtaget kunna förvara saker där utan att riskera att lukten fastnade i våra saker. 

Tyvärr blev förrådet ganska fullt när vi började bära in saker, det var lite för kallt ute i januari och dessutom visste vi inte riktigt vad vi skulle lägga på golvet istället. Skulle vi göra det ordentligt eller provisoriskt? Vad vill vi använda förrådet till och hur mycket får det kosta?! 

Till slut enades vi om en provisorisk lösning. Totalt är det 30 kvm så alla mer långsiktiga lösningar skulle bli väldigt dyra och vi tror att vi inom 10-15 års tid kommer behöva göra om väggar och tak och då gör vi något mer ordentligt då… Nu blev det så att vi lyfte upp de gamla spånskivorna och helt enkelt bara la dit nya. När allt ändå var utplockat passade vi även på att måla väggar och tak med billig, delvis överbliven färg.    

      Lite nya hyllor köpte vi men annars är det mest inställt för att göra fri väg. Det är en del kvar att sortera och organisera. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>